Adrian Dinu

Adrian Dinu

M-am născut în București, România, singurul copil al unei familii ortodoxe. La vârsta de nouă ani, tatăl meu a murit. A fost un timp foarte greu pentru mine. Mama mea și cu mine locuiam în apartamentul bunicului meu. Un an după ce tatăl meu a murit, bunicul meu i-a spus mamei mele că va trebui să plecăm. Din acel moment totul a devenit și mai dificil.

Ne-am dus sa locuim cu bunica in apartamentul ei mic cu o camera.A fost foarte înghesuit totul deoarece si unchiul meu și câinele său locuiau acolo.A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine și mama mea.Peste 6 luni o mătușă ne-a chemat să locuim cu ea la Timișoara.Ea trebuia să părăseasca țara și ne-a oferit apartamentul ei să stăm in el, fara chirie.Deși aceasta a fost o mare binecuvântare, a fost greu pentru a trece la o nouă școală de la un capăt la celălalt al țarii.După zece luni mătușa mea s-a întors acasă și s-a mutat înapoi în apartamentul ei.

Am rămas în Timișoara și anul următor a fost important pentru mine, deoarece am întâlnit un băiat din clasa mea care era un creștin.Bineînțeles, nu știam ce inseamnă a fi creștin pe atunci.După ce ne-am cunoscut unul pe altul m-a invitat la o întâlnire de tineret. Am decis să merg și iata-ma pentru prima oară într-o biserică.A fost ceva nou pentru mine și mi-a plăcut. El m-a invitat din nou, așa că am continuat drumul. După o perioadă de timp mi-a dat o Biblie și îmi spunea in continuare despre Dumnezeu.

Cand aveam 15 ani l-am primit pe Iisus Hristos in inima mea la o întâlnire de tineret.La vârsta de 16 ani am inceput să slujesc în tabere de vară ca voluntar in echipa de sport.Studiez in momentul de fața la Institutul Cuvântul Vieții in Ungaria și contnui sa slujesc in lucrare alături de LIFE România.Si pot spune ca dacă tatăl meu n-ar fi murit iar bunicul nu ne-ar fi forțat sa plecăm, poate ca Iisus Hristos n-ar fi fost niciodată in inima mea.Chiar dacă a fost foarte greu pentru mine, dragostea lui Dumnezeu continuă să lucreze în viața mea. Sunt atât de recunoscător că am acum viața veșnică. Pasiunea mea este de a împărtăși Evanghelia cu toată lumea, prin această lucrare pe care Dumnezeu mi-a dat-o.