Eric Murphy

Eric Murphy

Un baiat dintr-un orasel mic impacteaza Europa

Născut intr-un mic oraş din domeniul cărbunelui din Vestul Virginia, fiu de miner, povestea mea începe într-un cadru umil.Nu am fost crescut intr-o casă crestină, dar am avut ca exemplu influenţa unei bunici credincioase.

La vârsta de 14 ani viaţa mea a fost impactată atunci cand tatal meu si mama mea L-au primit pe Hristos in viaţa lor, ceea ce a condus in cele din urmă si la propria mea convertire la vârsta de 15 ani...schimbându-mi viaţa pentru todeauna Un an mai târziu, la 16 ani, participând la o tabară de tineri, mi-am dedicat viaţa complet lui Hristos la focul de tabara.Mi-am stabilit cursul vieţii mele de a face ceea ce Dumnezeu doreşte ca eu sa fac.

La 21 de ani m-am căsătorit cu Lynne Stanley și am slujit pe Domnul împreună de atunci.

Sporturile, în special baschetul si baseballul au jucat un rol mare de interes pentru mine, împreuna cu citirea, scrisul, călătoriile si drumeţiile.Dorinţa mea de a călători, şi interesele mele legate de citit ,incluzând istoria din Europa, m-au condus spre Europa.

După mai multe experiențe în Statele Unite, lucrând cu tinerii, adulții, familii am fost condus de Dumnezeu să ma mut în Europa, la vârsta de 39 de ani.

Ce bucurie a fost sa conduc mii de europeni la Hristos. Iubesc cu adevărat oamenii.

Imi place să pun zambete pe fețele lor, sa le ofer speranță şi să fac un impact asupra vieții lor. Pur și simplu , imi place!

Încă imi trăiesc mărturia, deoarece momentan Dumnezeu n-a terminat cu mine .La această vârstă si etapă,incă vorbesc la sute de tineri sau adulţi ,uneori mii...cânt încă solo, şi fac ceea ce cu adevărat îmi place-invaţ tineri adulti sa-şi dezvolte pasiunea lor si îi ajut sa-şi îndeplinească visele.

Încă o data, îmi place!

Eric Murphy
Director Executiv
Impact de viață pentru eternitate