Iulian Avramescu

Iulian Avramescu

Pasiunea mea in Cristos este ucenicizarea si taberele

În ultimii 15 ani din viaţa mea, am studiat, lucrat ca pastor de tineret, şi am slujit-căutând si întrebându-mă. Cum vrea Dumnezeu să câstige România pentru Hristos? Cred cu toată inima mea că răspunsul la această intrebare este prin Dumnezeu, avand o slujire solidă pentru tineri.

M-am născut şi am crescut într-o familie ortodoxă, ştiam destul de puţin despre Dumnezeu, dincolo de mersul la biserică de Crăciun şi de Paşti cu mama mea.În ciuda acestei lipse de cunoștințe, întotdeauna am știut că a existat un Dumnezeu.Mă rugam in fiecare noapte înainte de a merge la culcare, din cauza problemelor dintre parinții mei.

Datorită dragostei necondiţionate a lui Dumnezeu şi după mulţi ani de rătăcire, un prieten de-al meu m-a invitat sa merg la un club de Biblie, Life Biblie Club.Am auzit mesaje care m-au atins şi mi-au schimbat viaţa.Mesajul descria cum fiecare dintre noi are un număr de diferite măsti pe care le folosim pentru a ne prezenta lumii-cum purtăm o mască diferită in funcţie de persoana cu care suntem in acel moment.Am realizat că oricât de multe măşti am, este imposibil să ascund cine sunt cu adevărat faţă de Dumnezeu.Am realizat că eram un păcătos şi că meritam să merg in iad.La sfârşitul mesajului, vorbitorul a discutat despre dragostea lui Dumnezeu, cum Şi-a dat pe Singurul Său Fiu pentru mine deoarece mă iubeşte şi El nu vrea ca eu sa fiu separat de El.Am înteles ca Iisus a murit, a fost îngropat şi a înviat din nou, pentru mine.În acel moment pe 16 ianuarie 1999 L-am primit pe Iisus Hristos ca Domn şi Mântuitor in viaţa mea.

Doi ani mai târziu m-am inscris la institutul Cuvântul Vieţii din Ungaria, unde Dumnezeu mi-a dat oportunitatea de a servi ca un asistent rezident si lider a unuia din cluburile de Biblie care se desfasurau in limba Engleza.Dupa absolvire, Dumnezeu a deschis o usa pentru mine să merg la Seminarul Templul Baptist din Chattanooga, TN.Acolo am terminat un Master de de Slujire in mai 2005.Lucrez in prezent in directia unui Doctorat Educational de Misiune Seminarul Teologic Andersonville.

Locuiesc in Bucuresti, cu soţia mea Roxana si cu baieţii noştri Julian & Eric, unde continuăm să slujim prin organizarea taberelor de tineret si prin dezvoltarea unor grupuri de Biblie.

Iulian Avramescu
Director
Impact de viata pentru eternitate