Oana Simionescu

Oana Simionescu

Numele meu este Oana Simionescu și n-am crescut intr-o familie de creștini. Îmi amintesc că am fost egoista și un copil zvăpăiat, intodeauna luam ce e mai bun de la sora mea, ceea ce ma face să înțeleg că incă de mică am fost o persoană păcătoasă.În ciuda comportamentului meu, m-am rugat în fiecare noapte și am fost conștientă că Dumnezeu răspunde mereu rugăciunilor mele.Până in clasa 12-a la liceu, am avut o viață diferită de colegii mei, și pentru asta am fost excusă și nepopulară deoarece n-an avut obiceiuri ca ei sau diverse vicii cu care ei se confruntau.

Chiar după examenele finale de la liceu, am fost invitată intr-o tabară creștină cu sora mea iar acolo am înțeles ca singura cale spre cer este Iisus Hristos.Am întâmpinat totul cu bucurie mai ales după ce am câștigat premiul pentru cea mai bună taberistă.După ce m-am intors acasă am fost angajată de cea mai bună prietenă a mea ca și chelneriță intr-un club de jocuri și de fitness. Din acel moment, viața mea a fost expusă la o lume diferită care nu am știut până atunci și am început să petrec timp în jurul unor influențe rele.Am ănceput să fumez, să beau având un stil de viață dezordonat.Datorită popularitații pe care am pierdut-o în timpul liceului, am continuat cu asta timp de 6 ani, iar nimic nu mă satisfacea! Am început să compun muzică și am aplicat la o Școala de Arte. M-am gândit că am găsit scopul meu în viață, dar am simțind că Dumnezeu are un drum diferit pentru mine și eu mă opuneam la toate apelurile sale pentru viața mea.

În aceasă perioadă, sufeream deseori de severe atacuri de panică iar asta m-a facut să conștientizez că este momentul să imi dedic viața lui Hristos cu adevărat.Într-o zi în timp ce mă rugam ca Dumnezeu să mă trimită undeva departe de haosul din viața mea, vărul meu mi-a scris să vin să lucrez într-o tabără timp de 6 săptămâni in vară.Imediat dupa asta in aceea noapte am luat trenul iar în 10 ore am ajuns la tabară unde am dat de oameni care se bucurau și slujeau având părtășie unu la unu, și cu taberiștii.Asigurarea lor biblică era contagioasă pentru mine! După tabără m-am întors acasă și am început o nouă viață prin cititul Bibliei, având in mod consistent rugaciune, și renunțând la prieteniile rele din viața mea.

În vara anului 2014, am fost din nou să slujesc cu alto consilieri timp de șase săptămâni în care am crescut mai aproape de Dumnezeu și am văzut mai clar binecuvântările revarsate pentru mine de zi cu zi. De asemenea, am ajutat cu scenete / drama si am aprofundat o relație de mentorat cu fosta mea consilieră. Acum dorința mea este urmaresc tot mai mult Voia Sa și de a construi un stil de viață sănătos. Eu cred că participarea la Institutul Cuvântul Vieții din Ungaria este un răspuns la rugăciunile mele cu privire la planurile Sale pentru viața mea.